Miről is szól ez az egész?

Hülyeség, vicc, napi döbbenet... szösszenetek, melyek megédesítik (vagy megkeserítik) de mindenképpen felrázzák a mindennapokat... (Újra itt, újra együtt, újra...) Külsősöknek: Ez a blog gyűjtemény. Gyakran nem jelöljük meg az eredeti szerzőt, már csak azért sem, mert sokszor nem is ismert. Ilyen formán, nincs szükség olyan kommentekre, mint "de tahó vagy" és társai, mert ezek nem (mindig) a véleményeink, lehet, hogy csak viccesnek találtuk; és olyanokra sem, hogy "de k..a régi" vagy "ezt a .....-ról loptátok" mert ez meg nem érdekel. Nem kitaláljuk, népszerűsítjük.

Hozzászólások

Címkék

agyament (18) akihülyehaljonmeg (2) állat (4) anál (2) balek (2) baleset (4) barátok (3) bazz (17) beszólás (4) blog (2) bono (2) bútor (3) chat (4) csajozós duma (2) diéta (2) ébresztő (2) egysoros (25) elhárítás (2) elszólás (3) én (2) extrém (9) fájdalmas (6) feleség (3) felháborodás (2) férfi (5) férj (3) foci (8) golf (2) gyerek (3) hang (5) házaspár (2) házasság (5) hír (2) hosszú (15) hütte (2) idézet (3) írás (3) it (5) iwiw (3) kemény (4) kép (59) képrejtvény (2) klipp (48) kocsma (2) kritika (3) kutya (5) link (3) mahnamahna (2) manamana (2) megfigyelés (30) meglepő (2) motoros (2) mutatvány (8) (17) nyuszi (3) oktató (2) orosz (2) politika (3) reklám (9) roma (2) rövid (31) sebesség (2) sms (2) sör (4) sport (15) superman (2) szabadság (2) szánalmas (32) székely (3) szomorú (2) szöveg (36) szóvicc (2) u2 (2) ügyes (2) vicc (54) vidám (3) video (31) videomegosztó (2) woody allen (2) youtube (35) zene (7) Címkefelhő

2012.04.12. 10:35 v_roland

Puzsér Róbert Csillag születik zsűritag értékelései

- Imponáló volt látni azt a szabadságot, hogy nem korlátoz titeket a koreográfia.
- Mi volt ez a szellemi kútmérgezés?
- Nagyon hálás vagyok, hogy nem adtad elő jól. Sokkal jobb hangulatú nemet tudok mondani rá.
- Szerintem ezt érdemes folytatni, nem túl széles körben és engem ne hívjatok meg.
- Mi volt ez a pusztító alpáriság?
- Amikor a menzeszt felváltja a klimaksz akkor a nők kedve megjön a musicalhez.
- Ez nem jó műfaj. Nem érdemes füllhallgatóval a füledben énekelni, nem hallod a saját énekhangodat, a metrón se csináld!
- Nincs hangod, egészséges vagy, fiatal vagy, előtted áll az egész élet és ez éneklés mentesen egy boldog és sikeres élet lehet.
- Engedd el ezt az álmot, hogy vicces vagy és boldogabb leszel tőle.
- Jajj nagyon, nagyon, nagyon rosszak a vicceid és akkor még nem is beszélve a modoroskodásodról, hogy ha ezeket le tudod fejteni magadról akkor egy nagyon rossz stand-upos lehetsz.
- Azért nincsen semmi baj, mert egészséges vagy és nincsen háború.
- Biztató szándékú nemet mondok neked.
- Az antikrisztus mennyegzőjén ez az ideális talpalá való.
- A kőbányai 19-es számú italkimérésben ez a megfelelő színvonal, de nem itt.
- Amit előadtál ez harminc klikket tud a YouTubeon és azok a barátaid meg a szüleid.
- Az volt az érzésem, hogy határozottan profi produkciót látok úgy hogy most zavarban vagyok éppen, nem is tudom, hogy igent vagy nemet mondjak.
- Anyámnak biztos hogy tetszik. Nincs szerencséd velem, anyámmal szerencséd lenne.
- Sajnálom, hogy így alakult, hogy tovább jutottál. Az Isten óvjon meg minket ettől!
- Én mindent a 10-es skálán értékelek. A 7-es a továbbjutó, az 5-ös az az akinek a zenéje szólhat miközben dolgozom és nem zavar és nem kapcsolom ki. A 4-es az akinél zavar és kikapcsolom. Te 4-es voltál, ami azt jelenti, hogy nem vagy 3-as vagyis nem tiltom el anyámat attól, hogy hallgasson téged. A 2-es az amitől már nem kell eltiltanom anyámat, mert eszébe nem jut nézni.
- Igazából egy nagy dilemmában vagyok, hogy ez két nem vagy csak egy. Mondok egy nemet és az a jóindulatom jele.
- Borzasztóan nyálas volt, összenyálaztátok az egész színpadot velem együtt.
- Én abban bízom, hogy ez nem volt egy komoly álom és akkor most nincs minek összetörni.
- Másfél liter vodka után sem fogadható el.
- Ez egy vásári mutatvány és annak ok és nagyon sok sikert kívánok ott és ahol ennek a helye van.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://arcok.blog.hu/api/trackback/id/tr74387579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása